Afbeelding Ernest Administratie en Advies voor ZZP, MKB en eenmanszaak in omgeving Breda, Roosendaal, Prinsebeek, Etten-Leur, Bavel, Terheijden, Teteringen en Oosterhout.
Afbeelding boekhouding Ernest Administratie en advies. Boekhouding
Afbeelding advies Ernest Administratie en advies. Advies
Foto van Peter Ernest. Persoonlijk

Over Peter Ernest Administratie en Advies

Persoonlijke gegevens

Mijn naam is Peter Ernest en ik woon in Oudenbosch. Ik ben geboren op 25 mei 1964 te Oud en Nieuw Gastel. Ik werk als business controller, maar ik zoek nog steeds uitdaging naast mijn dagelijkse werkzaamheden.

Ik ben ooit begonnen in de functie van administratief medewerker en door avondstudies mezelf verder bekwaamd tot business controller. De studies die ik heb gevolgd en waarvoor ik gediplomeerd ben zijn:

Het laatste diploma heb ik in oktober 2014 behaald; je bent dus nooit te oud om te leren! Door het lezen van de diverse vakbladen blijf ik altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Motivatie

Ik loop al enkele jaren met het idee om een administratiekantoor naast mijn huidige baan te beginnen en nu is het er eindelijk van gekomen.

Ik deed al jaren wat belastingaangiften en gaf fiscale adviezen, maar daar bleef het een beetje bij. Ik vind het geweldig om administraties op te starten en te ondersteunen en daarbij fiscale adviezen te geven. Ik ben dan ook een meerwaarde voor een ieder die van mijn diensten gebruik wenst te maken. Dit geeft me voldoening.

Persoonlijke kwaliteiten

Mijn persoonlijke kwaliteiten zijn vooral dat ik zakenkundig ben, doorzettingsvermogen heb en altijd mijn afspraken nakom. Ik kom uit een timmermansfamilie en weet wat hard werken is. Mede hierdoor heb ik dan ook van huis uit veel affiniteit met ZZP en MKB.

Afbeelding laadsysteem Ernest Administratie en Advies